Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink > Körutazások » Európa » Spanyolország » Andalúzia »
Andalúzia - Spanyol körutazás

1.nap Madrid
Érkezés Madridba, ahol városnézés: Királyi Palota, Plaza Mayor, a Plaza de Sol a fedett pálmakertes vasútállomás, mely őrzi az ősi Madrid hangulatát, a Huertas negyed, séta a Retiro parkban és lehetőség szerint a Prado Múzeumban látogatás. Szállás Madridban.

2.nap Madrid /Elesettek völgye - El Escorial
Kirándulás a polgárháború áldozatainak emléket állító Elesettek Völgyébe, itt található Franco tábornok sírhelye is. Ezután a "világ nyolcadik csodája", El Escorial, a spanyol királyok székhelye következik (királyi lakosztályok, dísztermek, mauzóleum). Szállás Madridban.

3.nap Segovia - Avila
A mai napon két, a Világörökséghez tartozó látnivalót fogunk megtekinteni. Első megálló Segovia, mely a Világörökséghez tartozik. Nemesi paloták, román templomok, a késő gótikus katedrális, a fenséges Vár és a 728 méter hosszú és 29 méter magas római kori vízvezeték a látnivalók. Továbbutazunk Avila-ba, Avilai Szent Teréz városába a Sierra lábainál. 1128 méter tengerszint feletti magasságával Spanyolország városai közül a legmagasabban fekszik. Lenyűgöző látvány a várost övező 2500 méter hosszú, XI. századi városfal.

4.nap Toledo - Cordoba
Elindulunk Andalúzia felé: Toledo, mely a középkorban Spanyolország szellemi és kulturális központja volt: a Katedrális a faragott oltárral és a Goya, El Greco képekkel, az Alcazar, Kincstár... Továbbutazás Cordoba-ba, szállás.

5.nap Cordoba - Granada
Cordoba felfedezése: Az egykori mór kalifátus központja volt. A Mezquita, a VIII. századi mecset a Világörökség része. A 856 oszlopból álló mecset a középkorban lett kereszténnyé, de ma is az arab építészeti elemek az uralkodóak. Utazás Granada-ba, az egykori mór birodalom központjába, a Sierra Nevada hegység lábánál. Az Alhambra, a szultán palotája egyedülálló, lélegzetelállító látvány! Az Alhambra erődítménye az Alcazaba, tornyaiból csodálatos kilátás nyílik a városra. Megtekintjük még a Generalife függőkerteket (a Generalife a szultánok nyári palotája volt). Szállás Torremolinos-ban.

6.nap Fakultatív: Ronda és Gibraltár
A mai napon kipihenhetjük az eddigi út fáradalmait, de aki még nem fáradt el, választhatja fakultatív kirándulásunkat: Ronda, a fantasztikus fekvésű hegyi erődváros és Gibraltár az úticélok! (30 EUR/fő) Szállás Torremolinosban.

7.nap Sevilla
Utazás Andalúzia fővárosába, Sevilla-ba, ahol városnézés: megtekintjük a Plaza de Espagna-t, a Giralda Tornyot, mely a mór építészet remeke, az Alcazar-t, a Santa Cruz negyedet (egykori zsidó negyed). Szállás.

8.nap Madrid - Budapest
Utazás Madridba, hazautazás repülővel menetrend szerint.


Az időpontokról és az árakról érdeklődjön irodánkban!


Vissza

 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX