Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink > Körutazások » Európa » Erdély » Körutazás Erdélyben »
Románia/Erdély - Körutazás Erdélyben

1. nap: Budapest - Nagyvárad - Kolozsvár                        
Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Rövid városnézés Nagyváradon: Püspöki Székesegyház, Szent László herma, majd továbbutazás Kolozsvárra. Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Farkas utcai református templom, Mátyás király szülőháza és szoboregyüttese, Házsongárdi temető. Utazás a Szentlászlói szálláshelyre.

2. nap: Marosvásárhely-Szováta -Farkaslaka
Továbbutazás Marosvásárhelyre (Kultúrpalóta, Teleki-téka), majd Szováta gyógyfürdőn megtekintjük a sósvizű Medve-tavat. Korondot érintve, Farkaslakán Tamási Áron síremlékét tekintjük meg. Székelyudvarhelyen keresztülhaladva a Zetelak-i szálláshelyünkre érkezünk. 

3. nap: Csíksomlyó - Békási szoros - Gyilkos-tó - Lázár kastély
Reggeli után utazás Csíkszeredán keresztül Csíksomlyóra. A Kegytemplom megtekintése, majd mai kirándulásunk csúcspontja a festői Békási szoros és a legendás történetű Gyilkos-tó következik. 
Utolsó megállónk a Szárhegyi Lázár kastély, ahol Bethlen Gábor, a legnagyobb erdélyi fejedelem töltötte a gyermekkorát.   Szállás Szárhegyen.

4. nap: Gyímesek vidéke - Tusnádfürdő - Prázsmár
Ma a Gyímesek vidékére látogatunk, megnézzük a híres csángó falvakat és a Rákóczi vár romjait. Útközben rövid megálló a Madéfalvi emlékműnél majd Tusnádfürdőn. Mai napunk utolsó programja Prázsmáron a különleges építésű szász erődtemplom megtekintése. Szállás Szecselén.

5. nap: Sinaia-Brassó
Látogatás Sinaia városába, egy romantikus hangulatú park közepén található román királyi Peles kastélyba. A Hochenzoller kastély legfőbb jellemzője a sok féle fából készült nagyon gazdag díszítés. Délután városnézés a meredek hegyek által körülölelt, különlegesen szép fekvésű Brassó városában: Fő tér, Fekete-templom, mely tűzvészben megfeketedett falairól kapta a nevét.   Szállás Szecselén.

6. nap: Kőhalom - Segesvár - Berethalom - Nagyszeben
Utunkat folytatva rövid megálló a Kőhalm-i lovagvár alatt, majd a Nagy-Küküllő mentén épült Segesvár városába érkezünk, ahol megtekintjük Erdély legfestőibb középkori óvárosát, mely a Világörökség része. Továbbutazunk Berethalomra, ahol a gótikus erődtemplom az egyik leglátványosabb Erdélyben és szintén a Világörökség részévé lett nyilvánítva, majd az erdélyi Szászföld fővárosának Nagyszebennek a megtekintésére indulunk. Séta a hangulatos óvárosban.   Szállás Csernakeresztúron.

7. nap: Arad - Budapest
Reggeli után rövid látogatás Déván, majd utazás a Maros mentén lefelé. Útközben megtekintjük a Máriaradnai kegytemplomot. Aradon  megnézzük az Aradi vértanúk emlékművét és a Szabadság szobrot. Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.
 

Az időpontokról és az árakról érdeklődjön irodánkban!


Vissza

 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX