Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink
 Ajánlataink > Mediterrán üdülések » Görögország »
 hasznos információk
Korfu

Korfu egyike a Görögország nyugati partja mentén sorakozó Jón szigeteknek. Múltja és jelene ezernyi látható és láthatatlan szállal köti össze egész Hellász sorsával. Mindaz, ami a Jón szigeteken szépség vagy pihentető lágy harmónia, sűrítve megtalálható az elbűvölő Korfu szigetén, Odüsszeusz és a szépséges Nauszika romantikus találkozásának helyszínén. A sziget kiválóan alkalmas üdülésre, pihenésre. A kedvező klíma következtében buja vegetáció rabul ejti a látogatót. A tenger felé lejtő dombok oldalába kapaszkodó falvak, az öblök karéjára épült városkák lapos tetejű vagy piros cserepes fehér házaival mindenütt ékszerként díszítik a szigetet. Számos érdekes és különlegességet ígérő kirándulást tehetünk a szigeten. Perama az első üdülőhely Korfu városától 7 km-re délre. Olajfákkal és leanderekkel borított domboldalon fekszik. Kavicsos és szórt homokos tengerpartja jól kiépült, bár viszonylag keskeny, ahol sokféle vízi sport lehetőség várja az idelátogatót. Peramától 3 km-re található Benitses városa, amely az éjszakai életet kedvelő utasainknak nyújthat nagy élményt. Hajnalig nyitva tartó tavernái, bárjai és discói várják a szórakozni vágyókat. A sziget fővárosa Kerkyra, ahova rendszeresen közlekedő helyi buszjáratokkal 20 perc alatt juthatunk el. Zegzugos, keskeny kis utcácskái, ódon épületei Itália hangulatát árasztják.

» ajánlatok megtekintése
Kos

A Dodekaniszosz szigetcsoport harmadik legnagyobb szigete. Rohamosan fejlődő, népszerű üdülőhely. Vegetációja nagyon gazdag, az egész sziget bővelkedik a különleges növényekben. Rengeteg a látnivaló, amely főleg a fővárosban, illetve annak környékén található. Történelmi és régészeti emlékekben gazdag hely, sok régészeti feltárást és a középkorból fennmaradt épületeket láthatunk. Szép kikötője, széles és hosszan elnyúló tengerpartjai miatt nagyon kedvelt. A klíma nagyon kellemes, a napsütéses órák száma rendkívül magas. A főváros és az egész sziget nyüzsgő, nappal és éjszaka is változatos az élet. Tavernák, szórakozóhelyek, discók, bárok biztosítják a kikapcsolódást. Ajánljuk mindazoknak, akik az aktív pihenést kedvelik és azoknak, akik érdeklődnek az antik kultúra és a történelmi érdekességek iránt.

» ajánlatok megtekintése
Kréta

Görögország legdélebben fekvő és egyben legnagyobb szigete 4000 éves történelemmel és civilizációval büszkélkedhet. Különleges szépsége, vad tájai, magas hegyei, 1400 kilométernyi változatos tengerpartja, a több ezer éves történelmi emlékek, a rengeteg érdekesség és látnivaló a turisták ezreit vonzza a szigetre évek óta. A mínoszi kultúra nyomait ma is megtalálhatjuk itt. A turistacentrumoktól távol eső helyek szépsége lenyűgözi a látogatót. Tengerpartjai igazi kikapcsolódást ígérnek. A sziget két oldala, nyugat és kelet különbözősége adja Kréta varázslatos arculatát.

» ajánlatok megtekintése
Rodosz

A Dodekaniszosz szigetcsoport legnagyobb tagja, amely kiváló hely nyaralásra és kikapcsolódásra egyaránt. Látnivalókban, érdekességekben gazdag sziget. Fővárosában található a máltai lovagok hatalmas méretű palotája, melynek mindegyik terme külön érdekesség. Az óvárosban sétálva úgy érezhetjük, mintha a középkorba csöppentünk volna. A világ minden tájáról érkeznek ide a látogatók, ezért a sziget mindig élettel teli, nyüzsgő. Éjszakai élete változatos és nagyon pezsgő. Hosszan elnyúló tengerpartjai igazi kikapcsolódást ígérnek és a vízi sportok kedvelői is sok lehetőség közül választhatnak. A sziget boráról és oliva olajáról híres, de főként Lindoson szép kerámiákat, textileket, szőnyegeket és egyéb kézimunkákat is készítenek. Feltétlenül ajánljuk a lindosi fellegvár megtekintését, mert egyedülálló élmény. Rodosz közelében fekszik a varázslatos Symi szigete.

» ajánlatok megtekintése
Zakyntos

A Jón szigetcsoport legdélebbi szigete. Természeti szépségeinek és fővárosának köszönhetően a velenceiek "Kelet virágának" nevezték. A sziget déli, dél-keleti partján hosszan elnyúló homokos tengerpartja fürdőzésre kiválóan alkalmas, míg a dél-nyugati partszakasz sziklás és meredek. A sziget egyetlen városa maga a főváros, Zakynthos, ahol még ma is megtalálhatóak a velencei kor emlékei. A sziget egyike a Földközi-tengerben mind ritkábbnak számító tengeri teknős, a Caretta előfordulási helyének, amely kizárólag a Laganas-i öbölben rakja le tojásait. Zakynthos szigetét a nyugodt, pihenésre vágyó Vendégeinknek ajánljuk. Laganas: A sziget legnépszerűbb üdülőhelyeinek egyike. A déli parton található, kb. 11 km-re Zakynthos városától. A 9 km hosszan elnyúló homokos part és a mozgalmas éjszakai élet turisták sokaságát vonzza minden nyáron. A laganas-i öböl 3 aprócska szigetet ölel körül: Pelouzo-t, Marathonisi-t és Agios Sostis-t, melyek motorcsónakkal közelíthetők meg. Laganas híres pezsgő élete számtalan szórakozási lehetőséget biztosít a nyaralók számára. Agios Sostis: 1,5 km-re található Laganas központjától. Barátságos kis üdülőfalu, mely különlegesen tiszta, homokos strandjaival hívja fel magára a figyelmet. A tenger itt lassan mélyülő és már júniusban kellemes hőmérsékletű.

» ajánlatok megtekintése
Szárazföld

Természetesen mindenkinek más és más az igénye egy görögországi nyaralás alkalmával, van aki csupán a lazításra, kikapcsolódásra vágyik, akkor élvezheti a kellemes meleg tengert és a tengerparti fürdőzést, vásárlást, éttermeket. Aki ennél többet szeretne megismerni az országból annak ajánlott, hogy legalább 2 hétre utazzon oda, és egy görög körutazást tegyen néhány napot eltöltve egy-egy helyszínen, mint például a Meteorák a hatlamas sziklákra épült kolostorok közt.

» ajánlatok megtekintése
 
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX