Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöllek   Magamról   Helyszínek   Torta   Dekoráció   Esküvők/Rendezvények   Szolgáltatások   Áraink   Galéria   Kapcsolat   Partnerek
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT
Részletek »
Pinata-Égből hulló meglepetésk »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Magamról

 Most már, mint ifjú feleség tudom, hogy min mennek át a menyasszonyok. Ugyan nekem ez a szakmám, de így is okozott kisebb nehézséget, hogy a saját esküvőm szervezése mellett 100%-on tudjak teljesíteni a munkámban. Figyelni a határidőkre, és mellette a megszervezni a többi rendezvényt. Fárasztó volt a vacsora folyamán figyelni, és kézben tartani a dolgokat úgy, hogy mi voltunk a figyelem középpontjában.

Éppen ezért szeretnék segíteni abban, hogy ha a menyasszonynak nem jut elegendő ideje utána nézni egy helyszínnek, étteremnek, videósnak...(és még sorolhatnám), de az elképzelések már megvannak, akkor amennyiben az én segítségemet kéri, én utána nézek és az Ő elképzeléseinek megfelelő helyszíneket, éttermeket keresek, mindezzel az ő idejét megspórolva. Tudom, hogy ilyenkor az idő csak úgy repül, és hamar elszállnak a hónapok. Abban igyekszem segíteni, hogy az utolsó pillanatokban, már ne kelljen semmi mással foglalkozni, csak a fodrásszal, sminkkel, és a ruhával, a többire én felügyelek. 
     
NEM KÉREK PÉNZT  EGY AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁÉRT! (kivételeket lásd a főoldalon) Sajnos sokan kihasználták a segítőkészségemet és jó indulatomat, és direktbe lefoglalták a helyszínt. Holott én kutattam fel nekik, és ugyan azon az áron kínáltam, mint maga a helyszín. Mindezek ellenére a lelkesedésem töretlen, és tárt karokkal várom az új kihívásokat! :) Tégy próbára! 

Mottóm: "... A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!"

 

                                                                                               

 

                                              
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX