Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöllek   Magamról   Helyszínek   Torta   Dekoráció   Esküvők/Rendezvények   Szolgáltatások   Áraink   Galéria   Kapcsolat   Partnerek
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT
Részletek »
Pinata-Égből hulló meglepetésk »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Üdvözöllek!
Itt megtalálsz mindent, ami egy olyan esküvöhöz-rendezvényhez kell, amilyet Te szeretnél és ahol mindenki jól érzi magát!
Teljes ajánlatunkért kérlek küldj egy e-mailt, melyre válaszolva mindent részletesen megkapsz, hogy nálunk hogyan működik.


Nem kérek pénzt egy ajánlat megírásáért. Ez alól kivételt képez a helyszín ajánlat, melynek megírásáért 10000.- számítok fel. Ez abban az esetben vissza jár, ha a helyszín végül rajtam keresztül lesz megrendelve.

Amennyiben a helyszínt tőlem rendelitek meg, ingyen kimegyek a helyszínre és felügyelem az estét, ha  igényt tartotok rá. Egyéb esetben a részvételem akkor ingyenes, ha bizonyos összegű szolgáltatást tőlem rendeltek. (ez általában min. 3-4 szolgáltatás)
Ha esetleg ennél kevesebbet rendeltek tőlem,vagy a helyszínt mégsem általam foglaljátok le, ez esetben is van lehetőségetek megkérni hogy felügyeljem az estét, ez esetben 10000.-/ó-ért vállalom, és minimum 8 óra amit meg kell rendelnetek.

Úgy gondolom, hogy egy szervező jelenléte nagy segítség, hogy minden egy kézbe van összefogva, és nem nektek kell mindenfelé telefonálni. Ti fölhívtok engem, és én intézek mindent, természetesen a ti elképzelésetek szerint! 

Van aki megálmodja, és van aki megvalósítja ezt! Merj nagyot gondolni, és bízd rám a megvalósításást! Hiszen minden álom valóra válahat. Álmainkat pedig csak úgy valósíthatjuk meg, ha elindulunk a megfelelő úton. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani!
És amit szem előtt kell tartani: "Lehetetlen nem létezik!"

Ezen elméletem is azt bizonyítja, hogy ÉN, mint SZERVEZŐ, NEM ERÖLTETEM RÁTOK AMIT ÉN SZERETNÉK, hanem MINDEN a TI ELKÉPZELÉSETEKNEK megfelelően törénik! Ez számomra nagyon fontos. Hiszen így lesz a ti esküvőtök EGYEDI,KÜLÖNLEGES és olyan, AMILYET MEGÁLMODTATOK.
Főleg TI, kedves menyasszonyok. Mindenkinek van elképzelése még gyermek korában a saját esküvőjéről. Persze az élet formál közben mindnekit, kialakul egy stílus, és van ami megmarad a gyermekkori álmokból, van amit más helyettesít majd. De a lényeg nem változik. Ezen a különleges napon, amikor a Pároddal elkezdődik a "hivatalos" közös életetek, szeretnétek, hogy minden tökéletes legyen, ne kelljen aggódni semmi miatt. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani én.
Amennyiben szimpatikusnak találtátok, amiket írtam, látogassatok el hozzám és győződjetek meg róla személyesen is, hogy ezeket az elveket képviselem. Várlak Titeket szeretettel! (egyeztetés céljából keressetek elérhetőségeim bármelyikén! :) Bízom benne, hogy Veletek is találkozom!

 Cégünk DEKORÁCIÓK készítésével, és SZÉKSZOKNYÁK bérbeadásával is foglalkozik! Keress minket bátran. Egy konzultáció semmibe nem kerül. Adj nekünk egy esélyt! :)

Cégünk megjelent a Mesterségem Címere: Esküvő c. könyvben. Aki szeretne belőle vásárolni nálunk kedvezményesen megvásárolható!

Bármilyen más témában is szívesen segédkezek a hozzám forduló pároknak!
 
Cégünk minden évben kiállítást szervez Gödöllőre.

 A Gödöllői Esküvő Kiállításon velem készült interjút megnézhetitek az alábbi linken:

Helyszínek
Nincs meg a pontos hely, de már megvan az elképzelésed szívesen segítek megkeresni a tökéletes helyszínt.
részletek »
Dekorációk
Minden kívánság szerint történik! Amilyen csokrot, dekorációt megálmodsz magadnak olyan lesz! Amennyiben csak halvány ötletek vannak, de semmi konkrét, akkor segítek.
részletek »
Torták
Igény szerínt alakíthatóak a születésnapi- és esküvőitorták, persze adott kereteken belül.
részletek »
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX