Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink
 Ajánlataink > Szálláshelyek a Világ körül » Europa »
 hasznos információk
Ausztria

Az Osztrák Köztársaság (vagy latin eredetű néven Ausztria, németül Österreich vagy Republik Österreich) Közép-Európában található demokratikus köztársaság. Északról Németország és Csehország, keletről Szlovákia és Magyarország, délről Szlovénia és Olaszország, nyugatról pedig Svájc és Liechtenstein határolja. Fővárosa Bécs.

» ajánlatok megtekintése
Belgium

Belgium, hivatalos nevén a Belga Királyság egy etnikailag és nyelvileg megosztott nyugat-európai ország; állampolgárai három jól elkülöníthető csoportja a hollandul beszélő flamand, a franciául beszélő vallon és a német. Szomszédai északról Hollandia, keletről Németország és Luxemburg, délről Franciaország, északnyugat felől az Északi-tenger határolja. Hollandiával és Luxemburggal közösen alkotja a Benelux államok csoportját. Az EU alapító tagja, fővárosa Brüsszel, amely egyben az uniós intézmények egyik székhelye. Jelenlegi uralkodója II. Albert.

» ajánlatok megtekintése
Csehország

Csehország, illetve hivatalos nevén a Cseh Köztársaság Közép-Európa egyik állama. Kelet felől Szlovákiával, északról Lengyelországgal, nyugatról Németországgal és délről Ausztriával határos. A cseh táj nagyon változatos. A nyugati részen  található Cseh-medence fő folyói az Elba és a Moldva .A medencét peremhegységek veszik körbe - például  Érchegység, Szudéták. Ez utóbbiban, a lengyel határon található az ország legmagasabb pontja(1602 m). Az ország keleti részén fekvő Morva-medencét a Cseh-Morva-dombvidék választja el a Cseh-medencétől.

» ajánlatok megtekintése
Észtország

Észtország  észak-európai állam a Balti-tenger keleti partján. Az úgynevezett balti államok (Baltikum) egyike. Északon és nyugaton a Balti-tenger, keleten Oroszország, délen Lettország határolja.

» ajánlatok megtekintése
Finnország

A Finn Köztársaság  észak-európai ország, délnyugatról a Balti-tenger, délkeletről a Finn-öböl és nyugatról a Botteni-öböl határolja. Szárazföldön határos Svédországgal, Norvégiával és Oroszországgal, tengeren pedig Észtországgal. A délnyugati partvidék közelében fekvő Åland szigetcsoport magas szintű autonómiát élvez. A következő országokkal határos: északon Norvégia, keleten Oroszország, délen a Finn-öböl, délnyugaton a Balti-tenger és nyugaton Svédország és a Botteni-öböl. Finnországot az ezer tó országának is nevezik. Ez az elnevezés nem a legpontosabb, ugyanis 187 888 tavat és 179 584 szigetet tartanak nyilván.

» ajánlatok megtekintése
Franciaország

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság független ország. Központi területe Nyugat-Európában helyezkedik el, de világszerte rendelkezik megyékkel és területekkel. A központi rész a Földközi-tengertől a La Manche-csatornáig és az Északi-tengerig, valamint a Rajnától az Atlanti-óceánig terjed. Ezt a territóriumot hatszögletű alakja végett a franciák gyakran emlegetik l'Hexagone (magyarul a hatszög) néven. Szomszédai Belgium, Luxemburg, Németország, Svájc, Olaszország, Monaco, Andorra és Spanyolország. Tengerentúli függőségein keresztül határos Brazíliával, Surinammal és a Holland Antillákkal. Franciaországot és Nagy-Britanniát a La Manche-csatorna alatt futó Csalagút köti össze.

» ajánlatok megtekintése
Hollandia

Hollandia (teljes nevén Holland Királyság, nyugat-európai ország. Délről Belgium, keletről Németország, északnyugat felől az Északi-tenger határolja. A holland közjog különbséget tesz „Hollandia" és a „Hollandiai Királyság" között. A Hollandiai Királyság 3 részből áll: Hollandia, valamint Karib-szigetekhez tartozó Holland Antillák és Aruba. Belgium, Hollandia és Luxemburg szoros regionális együttműködését általában Benelux államokként említik.

» ajánlatok megtekintése
Horvátország

Horvátország Magyarországról délre fekvő független köztársaság. Fővárosa Zágráb. Horvátország közelségével és változatos tájaival magyar turisták tömegeit vonzza évről évre. Gyönyörűek a Száva menti síkságok, a Dinári-hegység vonulatai is, de kétségtelenül a legtöbb utazó az Adriai-tenger partját és a part menti szigeteket keresi fel.

» ajánlatok megtekintése
Lettország

Lettország (hivatalos nevén Lett Köztársaság, állam Északkelet-Európában. A Balti-tenger mellett fekvő Lettország a balti államok egyike Észtország és Litvánia mellett, amelyek északon és délen határolják Lettországot. Keleten Oroszországgal és Fehéroroszországgal határos.  sekély Rigai-öböl, a Balti-tenger egyik nyúlványa az ország északnyugati részén található. A főváros, Riga az öböl partján található, a Daugava folyó torkolatánál. A fővároson kívül további fontos városok még Daugavpils, amely szintén e folyó mellett található, és a Balti-tenger partján fekvő Liepaja.

» ajánlatok megtekintése
Nagy-Britannia

A Brit Királyság, más néven Nagy-Britannia Egyesült Királysága egy nyugat-európai állam . Az ország az Angol Királyság és a Skót Királyság egyesülésével jött létre, egységes királyságot hozott létre a teljes Brit-szigeten. Egy új, egységes kormány és parlament irányította a királyságot a londoni Westminsterből Skócia és Anglia királyságai ugyanannak az uralkodónak az országai voltak. Nagy-Britannia Egyesült Királyságát Nagy-Britannia és Írország Egyesült Királysága váltotta fel, mikor 1801-ben az Ír Királyságot .

» ajánlatok megtekintése
Németország

A Német Szövetségi Köztársaság az Európai Unió egyik alapító tagja. 16 tartományból áll, melyek a következők: Türingia, Schleswig-Holstein, Sachsen-Anhalt, Sachsen, Saarland, Rheinland-Pfalz, Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Mecklenburg-Vorpommern, Hessen, Hamburg, Bremen, Brandenburg, Berlin, Bayern, Baden-Württenberg. Minden tartományhoz saját tartományi főváros tartozik.

» ajánlatok megtekintése
Norvégia

A viking kalandozások idején a mai Norvégia területén élő vikingek északnyugati irányba hajóztak, ők voltak azok, akik létrehozták az első településeket Izlandon.

» ajánlatok megtekintése
Olaszország

Olaszország a Földközi-tenger középső medencéjébe nyúló, csizma alakú félszigeten, az Appennin-félszigeten, két nagy szigeten, Szicílián és Szardínián terül el, valamint sok kisebb sziget tartozik hozzá. A tészták „hazája".

 

» ajánlatok megtekintése
Oroszország

Az Oroszországi Föderáció vagy Oroszország Európa keleti részétől Észak-Ázsia (Szibéria) keleti partjáig terjedő ország. A világ legnagyobb országának számít, majdnem kétszer beleférne Kanada vagy az USA. 11 időzóna is használatban van.

» ajánlatok megtekintése
Portugália

Portugália hazánkkal csaknem azonos területű ország, az Ibériai-félsziget délnyugati részén található. Egyetlen szomszédja Spanyolország. Az országot Porto kikötővárosról nevezték el. Portugália területéhez tartoznak az Atlanti-óceánban fekvő Azori-szigetek és Madeira.

» ajánlatok megtekintése
Spanyolország

Spanyolország Dél-Európa egyik állama, mely az Ibériai-félszigeten helyezkedik el. Északi szomszédja Franciaország, valamint egy piciny részen Andorra is, a félsziget nyugati részén osztozkodik Portugáliával.

» ajánlatok megtekintése
Svájc

Az északi, sűrűbben lakott országrész nyitottabb, de még így is meglehetősen hegyes-völgyes, az északnyugaton elterülő Jura-hegység mészkővonulataival. Svájc hosszú ideje óvja környezetét és természeti erőforrásait.

» ajánlatok megtekintése
Svédország

A legnagyobb svéd sziget Gotland (fővárosa Visby), amely népszerű üdülési célpont. Svédországra a csapatsportok a jellemzőek minden téren.

» ajánlatok megtekintése
Szlovákia

Szlovákia közép-európai állam a Kárpát-medence északi részén. Szlovákia legnépszerűbb sportja a jégkorong, ezt követi a tenisz és a labdarúgás.

» ajánlatok megtekintése
 
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX