Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink
 Ajánlataink > Mediterrán üdülések » Bulgária »
 hasznos információk
Napospart

Burgasztól 40 km-re északra egy patkó formájú öbölben 8 km hosszan terül el Napospart, Bulgária legnagyobb üdülôközpontja. Nagy elônye a sík terep és az, hogy a szállodák elsôsorban a part hosszában lettek felépítve, így a strand bármely szállodától könnyen megközelíthetô. Az üdülôközpont déli része gyakorlatilag egybeépült Neszebár mûemlékváros északi területeivel.
Az üdülôközpont északi, központi részén épült 2003-ban a spanyol tulajdonú aquapark. A tengerparton található napernyôkért és nyugágyakért minden esetben fizetni kell (kb. 6 Leva/eszköz/alkalom). Az üdülôterületen rengeteg étterem és szórakozási lehetôség található, valamint Neszebár is könnyedén megközelíthetô a helyi buszjáratokkal. A strandon sokféle vizisporteszköz bérelhetô (pl. jetski, „banánozás", parasailing, vizisí, stb.)

» ajánlatok megtekintése
Aranyhomok

Zlatni Pjaszaci, vagy ahogy magyarra fordítjuk, Aranyhomok, Várnától 20 km-re északra terül el. Az üdülőközpont szinte összes szállodája fel lett újítva az elmúlt években. A tengerparti zónában nem egy 4 csillagos szálloda várja a már több éve visszatérő nyugati turistákat. A part menti sáv hangulatos sétánnyal, változatos és színvonalas szórakozási lehetőségeket kínálnak a nyugodt pihenésre is. Strandja a környék egyik legkedveltebbjének számít.
Az üdülőközpont északi részén nyitotta meg kapuit 2003-ban az Aquapolis nevű spanyol tulajdonú aquapark, amely változatos és nemzetközi színvonalú szolgáltatásainak köszönhetően a környék egyik leglátogatottabb attrakciójává vált. A fakultatív programok felsorolását keresse a külön fejezetben.

» ajánlatok megtekintése
Várna

Várna lakosság számát tekintve Bulgária harmadik legnagyobb városa, az ország egy gazdasági és kulturális központja. Az idelátogatókat boltok szórakozóhelyek és hangulatos kávézók sokasága várja a sétálóövezetté alakított belvárosban. Érdemes ellátogatni a Delfináriumba, sétálni a tengerparti kertben, valamint meglátogatni I. Ulászló mauzóleumát is.

» ajánlatok megtekintése
Szozopol
A város Burgasztól 30 km-re Délre fekszik. A legrégebbi fekete-tengeri várost a görögök i.e. 610-ben, Apoloniának keresztelve.
A várost később a rómaiak lerombolják. A 18. századi bolgár felvilágosodás korszaka hozza el második felvirágozását. Itt kerül megrendezésre minden év szeptember elején az Apollónia művészeti programsorozat. Szozopol festőien szép és a 18-19. század hangulatát idéző óvárosi része a bolgár tengerpart egyik leglátogatottabb kirándulóhelye. Közelben található a festői szépségű Ropotamo folyó deltája. A fakultatív programok felsorolását keresse a külön fejezetben. A Szozopolban a parkolás nehezen megoldható, különösen az óvárosi részen, amely a gépkocsiforgalomtól elzárt terület, ezért az ott lévő szállodákat és magánapartmanokat is csak annak tulajdonosaival történő egyezetetés alapján lehet érkezéskor és elutazáskor megközelíteni. A kocsikat egyébként a városban több helyen található fizető parkolókban lehet biztonságosan elhelyezni, 2-3 Euro/nap körüli összegért.
» ajánlatok megtekintése
Neszebár

Európa egyik legősibb városa és a bolgár tengerpart egyik leglátogatottabb kirándulóhelye . Az Óvárost, amelyet egy keskeny földsáv köt össze a szárazfölddel, az UNESCO 1983-ban a világörökség részévé nyilvánította. A 2 km2-nyi félszigeten mintegy 41 templomot fedezhetünk fel. Művészeti élményt jelentenek a régi Neszebár bizánci stílusban épült lenyűgöző szépségű középkori templomai. Az Óváros régi kikötője mellett az öblök sok kis strandot is rejtenek.
A 4 kilométer hosszú strand a város déli részén található.
A szórakozni vágyók az Újvárosban élvezhetik a pezsgő életet. A várostól pár kilométerre található Napospart, amit akár halászbárkával is meg lehet közelíteni. A sétányon található teraszos éttermek sült hal választéka egyedülálló. A fakultatív programok, felsorolását keresse a külön fejezetben. Neszebárban a parkolás nehezen megoldható, különösen az Óvárosi részen, amely a gépkocsiforgalomtól részben elzárt terület, ezért az ott lévő szállodákat és magánapartmanokat is csak annak tulajdonosaival történő egyeztetés alapján lehet érkezéskor és elutazáskor megközelíteni. A kocsikat egyébként a városban több helyen található fizető parkolókban lehet biztonságosan elhelyezni, 2-3 Euro/nap körüli összegért.

» ajánlatok megtekintése
 
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX