Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink
 Ajánlataink > Mediterrán üdülések » Horvátország »
 hasznos információk
Szigetek

Horvát tengerpart vagy Horvát Adria az Adriai-tenger horvátországi partvidéke szárazföldön 1778 km partvonalat jelent, de ha a szigetek kerületét is figyelembe vesszük, összesen 5835 km. A Horvát Adria szigeteinek száma 1185, szigetpartjainak hossza 4057 km. Horvátország legnagyobb szigetei: Krk, Cres, Brač, Hvar, Pag, Dugi Otok és Rab. A lakott szigeteinek száma 66.

» ajánlatok megtekintése
Észak-Dalmácia

Észak-Dalmácia fontos kikötővárosa Zadar, közlekedési és gazdasági központ, jelentős idegenforgalommal. Az óváros egy stratégiai szempontból kedvező helyen, olyan kis félszigeten jött létre, melyet csupán keskeny földnyelv köt össze a szárazfölddel.

» ajánlatok megtekintése
Dél-Dalmácia

A horvát tengerpart déli részét foglalja magában a Kvarner-öböltõl a Kotori-öbölig.

A 375 km hosszú tengerpartot öblök, félszigetek és kisebb-nagyobb szigetek tarkítják. Keskeny tengerparti sávját a Dinári-hegység vonulata választja el Bosznia-Hercegovinától, illetve a Balkán-félsziget többi részétõl. A mediterrán éghajlat, a csodálatos tengerparti strandok és az érdekes történelmi emlékek évrõl évre a turisták millióit csalogatják ide.

» ajánlatok megtekintése
Közép-Dalmácia

Az igazi dalmát hangulat hazájába érve garantáltan nagyszerű üdülésben lehet részük. Split a térség legnagyobb városa és kikötője. Az ide látogató turisták körében, a szárazföldi nyaralóhelyek mellett, számos népszerű sziget "csodái" által válnak mind közismertebbéaz itt található dalmát kultúrális és természeti kincsek. Split kikötőjéből feledhetetlen hajólirándulásokra is nyílhat alkalom.
Ehhez a régióhoz tartoznak a Hvar, Brač, Vis, ©olta, Čiovo-szigetek és néhány kisebb sziget. Hvar és Brač az utóbbi években túristakedvencekké váltak, hiszen ide szervezve a nyaralást az itt üdülők a kultúra, természet és szórakozás különleges harmóniáját élvezhetik. Vis-sziget a szárazföldtől legtávolabb található lakott sziget, ahol ugyanúgy, mint a ©olta és Čiovo-szigeteken érdemes felkutatni az eldugott kis öblöket,melyek mesebeli szépségükkel elvarázsolják a Horvátországban nyaralókat. Próbálja ki milyen érzés az, amikor csak az Öné a strand; napozzon, ússzon és búvárkodjon mindenkitől távol - soha nem tapasztalt módon töltődhet fel!

» ajánlatok megtekintése
Isztria

Isztria kb. 90 km hosszú és 60 km széles, csodaszép, hazánkból könnyen és gyorsan elérhető félsziget Horvátország nyugati részén. Gyönyörű történelmi városai, mesébe illő halászfalui, kisebb-nagyobb tengerbe nyúló földnyelveken elhelyezkedő tengerparti települései, és az Adria kristálytiszta, türkizkék vize évről évre több látogatót csalogat ide.
A túlnyomórészt sziklás partot, ahol legtöbbször kiépített lejárók visznek a vízhez, sok helyen homokos és kavicsos szakaszok törik meg.
Kieső, eldugott kis öblök, gazdag sportajánlat és szórakozási lehetőségek várják az ide látogatókat. Fürdőpapucs ajánlatos leginkább a sziklás parti részeken. A jachtkikötőkben és a kikötőkben bármikor kihajózhatunk, csónak bérlésére szinte mindenhol van lehetőség.

Búvárközpontok ajánlanak búvárfelszereléseket és oktatást is, ezen kívül kijelölt biciklis- és túraútvonalak egészítik ki és teszik teljessé a térség sokrétű szabadidős ajánlatait.

Sok part menti település városközpontja tengerbe nyúló félszigeten található. Különösen közkedvelt üdülőhelyeknek számít Rovinj és Porec, melyek nagyrészt majdnem teljesen érintetlen természettel rendelkeznek. Az 500 éves velencei uralom hatását tükröző régi köves utcácskák csábítanak egy belvárosi sétára, hogy megcsodáljuk a gyönyörű kikötőket vagy a kedves kávézókkal, rusztikus éttermekkel, borospincékkel és borozókkal csalogató tereket.Opatija monarchiát idéző hangulatával csábítja az utazót.

» ajánlatok megtekintése
Kvarner-öböl

A Kvarner-öböl térsége földrajzilag az Isztriai-félsziget folytatása. Két részből, a szigeteket is magába foglaló tengerpartból, illetve a hegyekkel tarkított szárazföldből áll. A térség különleges klímájának köszönhetően az elit- és gyógyturizmus már több mint 150 éves hagyománnyal rendelkezik. Az olyan előkelő települések, mint Opatija, Lovran vagy Ičići még a legigényesebb vendégeket is lenyűgözik, a karnevál városaként is emlegetett Rijeka és környéke pedig egész évben számos szórakozási lehetőséget tartogat.
Kvarner-öböl térségében szinte egész évben tart az idegenforgalmi szezon. Itt mindenkit szívesen látnak a különböző helyi rendezvényeken, így Önök is részt vehetnek a karneváli felvonulásokon, a hagyományos spárgaszedésen vagy halászaton, de az újabban egyre népszerűbb wellness szolgáltatásokat is érdemes kipróbálni. Mindez arra fogja ösztönözni Önöket, hogy újra visszatérjenek ide.

» ajánlatok megtekintése
 
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX