Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink
 Ajánlataink > Mediterrán üdülések » Spanyolország »
 hasznos információk
Costa del Sol

Spanyolország legszebb üdülőhelye az andalúziai partvidék, ahol a több kilométer hosszú homokos tengerpart, a szállodák, éttermek és szórakozó helyek végtelen sok választási lehetőséget nyújtanak.
A Nerjától a Gibraltári szorosig húzódó Costa del Sol partszakaszon egymást érik az üdülőhelyek, melyek közül a legismertebbek: Torremolinos, Benalmadena, Malaga és az elegánsan csillogó Marbella. Costa del Sol üdülőhelyén nem csupán a tengerparti nyaralás vonzza a látogatókat, hiszen Andalúzia gazdag kulturális és történelmi emlékekben, valamint a gyönyörű tájak és élvezetes gasztronómia mellett a golf, a lovaglás és más sportok kedvelői is tökéletes kikapcsolódásra találnak. A nyár hosszú és napos, de a hőséget kellemesen ellensúlyozza az Atlanti-óceán hűvösebb vize.

» ajánlatok megtekintése
Costa Brava

A Földközi-tenger és a hatalmas Pireneusok védelmét élvező vidék, a homokos tengerpart, a rejtett tengeröblök, a partmenti szigetek, festői halászfalvak, méltóságteljes várak és nagyszerű klíma jellemzi a tengerjáró katalánok által mindig is brava" jelzővel illetett partszakaszt.
A tengerparton a szállodák sora várja az idelátogató turistákat, gondoskodva a tökéletes nyaralás minden feltételéről.Több ezer kilométer hosszú partszakaszával Spanyolország egyedülálló strandolási lehetõséget kinál. Egész nyáron a verõfényes napsütés, a kellemes idõjárás és a napfényben fürdõ strandok vonzzák a világ minden tájárol érkezõ turisták millióit.
Évi 50 milliós turistaforgalmával az ország a világ elsõ számú idegenforgalmi hatalmává vált. Hihetetlen szépségû sziklás, meredek partszakaszok, apró öblök váltakoznak lenyûgözõ homokos strandokkal, melyekhez még hozzájárulnak a nevezetes látványosságok, helyi étel- és italspecialitások.

» ajánlatok megtekintése
Mallorca

Mallorca (katalánul, spanyolul; ejtsd: [ma'λorka]) Spanyolország legnagyobb szigete, a Baleár-szigetek (katalánul: Illes Balears, spanyolul: Islas Baleares) tagja, mely a Földközi-tengerben, Spanyolországtól délre található. A szigetcsoport többi tagjához (Ibiza, Formentera, és Menorca) hasonlóan közkedvelt turistacélpont. A sziget fővárosa Palma de Mallorca (Palma), mely egyben a Baleár-szigetek spanyol autonóm tartomány székhelye is. Mallorca nemzeti himnusza a La Balanguera.
Kis szikla, így nevezik kedvesen a spanyol nyár és a Földközi-tenger legszebb szigetét, mely varázslatos tájaival mindig is vonzotta a változatosságra vágyókat. Mallorca nem hiába lett olyan hírességek kedvelt üdülőhelye, mint Claudia Shiffer vagy Michael Douglas. A festői falvak, a régi kolostorok, a romantikus terek Palma óvárosában, mind felfedezésre várnak.
Mallorca északi részén drámaian meredek sziklafalak, déli partján több kilométeres hosszúságban elnyúló finomhomokos partok terülnek el, körülöttük a végtelen nagy és kék tenger. A klíma nagyszerű, évente hat hónapon át süt a nap, a tengervíz 25 fokos is lehet. Az öblök, a dűnék közötti kis strandok tökéletesek a vízisportok élvezetére. A sziget belsejében teraszos kertek és az ezeréves múlt emlékei várják a látogatót.
Mallorca napfényt, kristálytiszta tengervizet, remek szórakozási lehetőségeket kínál, aki egyszer belecsöppent ebbe a lüktető világba, biztosan visszatér!

» ajánlatok megtekintése
Ibiza

Ibiza a Baleári szigetcsoport része, Európa egyik legszebb, leghangulatosabb gyöngyszeme. Ibiza fantasztikus szigete még felfedezetlennek mondható a magyar turisták körében. A tengerpart fantasztikus homokja, jellegzetes hófehérre festett középkori hangulatú házai, szűk kis utcácskái miatt "Fehér szigetként" is szokták emlegetni. Kevésbé ismert, hogy az UNESCO Ibizát a Világörökség részévé tette föníciai, római és mór történelmi-kulturális értékei miatt. Egyedülálló emlékeket fedezhetünk fel Ibiza szigetén barangolva, csöppnyi kis falvak ibizai hagyományai, épületei, lakói várják, hogy a város zajától elszabaduló látogató megtekintse őket. A szigetet körülutazva változatos táj fogad bennünket, a mandulafenyők, illatos kertek mindenkit elvarázsolnak. Csodálatos faunával és flórával a tengerpart is elbűvöli a látogatókat, hiszen fantasztikus nagyméretű zöld területek tartoznak egy-egy szállodakomplexumhoz

» ajánlatok megtekintése
Gran Canaria

A Kanári-szigetek hét nagy és hat kisebb tagból álló csoport az Atlanti-óceánban, melyek legkedveltebb szigete Gran Canaria: déli partszakaszára az aranyló, finom homokos strandok jellemzők, melyek közül kiemelkedik Playa del Ingles és Maspalomas. Itt a természet ékkövének dűnék sorakoznak, melyek között szélvédett völgyeket találunk, ahol sivatagi környezetben élvezhetjük a meleg napsugarakat. A tiszta és
áttetsző víz hőmérséklete egész évben 20-24°C között van.

» ajánlatok megtekintése
Tenerife

A Kanári-szigetek a Ráktérítohöz közel, Afrika szaharai övezetétol nem messze találhatóak. Szigetekrol levén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az idojárást, így mindig nyárias meleg van, azonban soha nincsen elviselhetetlen hoség. A hét nagyobb és a hozzájuk kapcsolódó több kisebb szigetbol álló szigetcsoport vulkanikus eredetu ezért a domborzat és a növényzet változatos: trópusi, oázisszeru területek, száraz, sivatagias fennsíkok, lávakozettel borított hegyoldalak....
A szigetek mégsem errol, hanem hosszú évtizedek óta a híres homokos tengerpartjaikról és üdülohelyeikrol ismertek, amelyeket a mai napig szépítenek és bovítenek. A szigetek nyáron is népszeruek a turisták körében, azonban télen az otthon fagyoskodó európai turisták valóságos Kánaánja, hiszen a nap itt mindig süt, amely meg-megcsillan az Óceán azúrján, az égbolt mindig kék a pihenésre, feltöltodésre mindig van lehetoség. A szigetcsoport vendéglátóipara a téli idoszakra éppoly felkészült, mint a nyárira, sot sokan itt a téli idényt tartják foszezonnak. A szállodák medencéinek vizét a legtöbb helyen futik, a napozáshoz pedig mindig kelloen meleg a nappali homérséklet.
Tenerife: A szigetek legnagyobbja, amelynek közepén helyezkedik el Spanyolország legmagasabb hegye a Teide, amely szintén vulkáni eredetu. A hegység ketté osztja a szigetet, így alakulhatott ki a helyiek által is rendkívül elhatárolt déli (Tenerife Sur) és északi (Tenerife Nord) üdüloövezet. Az északi part mérsékeltebb éghajlatú, gyakrabban felhos, de különleges növényekben és élovilágában gazdagabb, mint a déli rész. Ezért a Puerto de la Cruz partszakasz, amely a sziget fovárosához Santa Cruz de Tenerife-hez is közelebb van inkább az idosebb korosztály által látogatott. A déli partvonal mikroklímája különbözik az északitól, ez a melegebb és szárazabb vidék. Itt található a népszeru Playa de las Americas üdülonegyed is. A déli partvidék az utóbbi évek során a fiatalok körében vált egyre népszerubbé, mivel az üdülohely hangulatát meghatározzák az óriás szállodakomplexumok, apartman házak, éttermek, üzletek diszkók és egyéb szórakozóhelyek.

» ajánlatok megtekintése
 
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX