Barátságos környezet, családias hangulat
vár minden érdeklődőt.
FőoldalEsküvő és RendezvényszervezésUtazási Iroda
  Üdvözöljük   Magunkról   Utazási ajánlataink   Lastminute utak   Ajánlatkérés   Elérhetőségek   Partnerek

Online biztosításkötés
» Körutazások
» Magyarországi szállások
» TENGERI HORGÁSZTÚRÁK
» ÉSZAK-CIPRUS - A Földközi-tenger különlegessége
» Egzotikus utak
» Mediterrán üdülések
» Szálláshelyek a Világ körül
» NYELVTANULÁS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
» Városlátogatások
ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


Részletek »
Észak-Ciprus »
TENGERI HORGÁSZTÚRÁK »
Ha az elsők között szeretne tájékozódni legfrissebb ajánlatainkról.

  • Írja be nevét, email címét, és kattintson a Küldés gombra.
  • Ha le szeretne íratkozni, válassza a leíratkozás opciót.
Név: 
E-mail: 
felíratkozás
leíratkozás 

 
Ajánlataink
 Ajánlataink > Magyarországi szállások » Dunántúl »
 hasznos információk
Bikal

Baranya megyében, Hegyháton, a Bükkerdő aljában, Mágocstól délkeletre, Mágocs és Egyházaskozár között fekvő település. Bikal nevét az oklevelek 1325-ben említették először Villa Bykol néven. A település ekkor a Szente-Mágócs nemzetségből származó Chama testvére János birtoka volt.

» ajánlatok megtekintése
Bőszénfa

A hangulatos zselici dombok között fekvő kis falu, Bőszénfa Kaposvártól 15 km-re délre fekszik, a zselici tájegység jellegzetes települése. Feltehetően egyike azoknak a falvaknak, melyeket Szent István király adományozott a Szentmártoni Apátságnak.

» ajánlatok megtekintése
Bükfürdő

Az Európa szerte ismert Bükfürdő a 20. század második felében Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. A felbecsülhetetlen értékű hévízkincs, szubalpin klíma, a látnivalókban gazdag környezet, a gondozott településkép és a magas színvonalú szolgáltatások gondoskodnak arról, hogy a fürdővendégek nyugodt körülmények között gyógyuljanak és pihenjenek.

» ajánlatok megtekintése
Győr

A város a Kisalföld keleti felében, a Mosoni-Duna, a Rába és Rábca torkolatánál fekszik, ezért nevezik a „folyók városának" is. A Duna mellett kialakult fontos útvonal a római kortól összekötötte Aquincumot (Óbudát) Vindabonával (Béccsel). A Duna jobb partján árvízmentes teraszokon és magasártéren haladt az útvonal a Pandorf fennsík, majd Bécs felé. Ezen az útvonalon a Rába és a Rábca képezett leküzdhető akadályt, s így kialakult itt egy közlekedési csomópont.

» ajánlatok megtekintése
Harkány

Pécstől 25 km-re, a Villányi-hegység lábánál található nevezetes fürdőváros. A víz gyógyító hatása, az előnyös földrajzi fekvés és a szinte mediterrán jellegű éghajlat mindig jelentős szerepet játszott a település fejlődésében. A környék nagy történelmi múlttal rendelkezik, látnivalókban gazdag. A borvidék és a kétezer éves Pécs közelében épült-kialakult Harkányfürdő majdnem kétszáz éve fogadja és szolgálja vendégeit.

» ajánlatok megtekintése
Hédervár

A település a Szigetközben Győr és Mosonmagyaróvár között félúton ( az 1401. számú mellék útvonal mellett) fekszik. A Szlovákia és Ausztria felől érkező kerékpárosok átvezető útjainak csomópontja a község. A szomszédos települések - mint az a Szigetközben gyakori - nagyon közel vannak az állam határához: Ásványráró másfél, Darnózseli kettő, Lipót három, Kimle három és fél s a legtávolabbi Mecsér öt és fél kilométer távolságra helyezkedik el a községtől.

» ajánlatok megtekintése
Hőgyész

Hőgyész a 65-ös főúton, Siófoktól 60 kilométerre délkeleti és Szekszárdtól 32 kilométerre északnyugati irányba található település.  Hőgyész a Hegyhát központja, szép természeti környezetben. Tolna megye tizenkettedik legnagyobb települése. Az Árpád-korban hölgyészek, hermelin vadászok lakták. Első írásos emléke 1277-ből származik.

» ajánlatok megtekintése
Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár a Dunántúl északnyugati részén, a Kisalföld legmélyebben fekvő középtáján, a Győri medencében fekszik. Ennek kistájai a folyóvízi üledékkel feltöltött Mosoni-síkság és a Szigetköz. Északon és keleten a Szigetköz, délen a Hanság, nyugaton pedig a Pándorfi-fennsíkig húzódó síkság határolja a várost. Területén folyik át a Lajta, amely itt egyesül a Mosoni-Dunával.

» ajánlatok megtekintése
Pécs

Pécs városa az ország délnyugati szélén, a horvát határ közelében található. Délebbi fele sík, míg az északi része a Mecsek hegység déli lankáira kúszik fel, és völgyeibe nyúlik be. Pécs földrajzi helyzete klimatikus szempontból kiemelkedően kedvező a még ma is jelentősen erdősült terület határán. A fülledt nyári napokon esténként a Mecsekről meginduló légáramlás hűti és tisztítja a város levegőjét.

» ajánlatok megtekintése
Röjtökmuzsaj

Soprontól délkeletre mintegy 30 km-re fekszik. A 85-ös fő közlekedési, Győrt Sopronnal összekötő útról Fertőszentmiklós és Pereszteg között ágazik le a Fertőhomok-Lövő-Kőszegi út, amelyen déli irányban haladva mintegy 6 km után az első község Röjtökmuzsaj. Éghajlata mérsékelt égövi, kedvező, csapadékos.

» ajánlatok megtekintése
Sárvár

Sárvár, a nyugat-magyarországi régióban Szombathelytől 25 km-re keletre fekszik a Rába két partján, a Gyöngyös-patak torkolatától délre. A mai város úgy jött létre, hogy 1902-ben Sárvárhoz csatolták Vármellék és Tizenháromváros községeket, 1912-ben Sárt és Péntekfalut, majd 1968-ban még Rábasömjént is.

» ajánlatok megtekintése
Simontornya

Simontornya Kelet-Dunántúl közepén, két tájegység, a Mezőföld  és a Tolnai-hegyhát, valamint két megye, Fejér és Tolna találkozásánál fekszik. A Sió kettészeli a város belterületét, amely egy kissé elfordul a folyótól. A mezőföld esővizének egy részét a Bozót-patak vezeti le a Sióba, melynek betorkollása Simontornyán található a Sió közúti és vasúti hídjánál. Simontornya a Sió-Sárvíz völgyének északi kapuja.

» ajánlatok megtekintése
Sopron

Magyarország nyugati határa mellett, az Alpokalján, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. A Soproni-hegység és a Fertő-tó melletti Balfi-dombság között, az Ikva patak völgyében fekszik. A környék mikroklímája kedvez a bortermelésnek; Sopron a „kékfrankos fővárosa". Az ország egyik legősibb ékszervárosa.

» ajánlatok megtekintése
Tapolca

Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Ahol az egykori Pannon-tenger vizéből lerakódott mészkőtérszínre szétfolyó vulkáni láva anyagából képződő bazalttakaró védelmet nyújtott a szél és víz koptató munkájával szemben, kialakultak a kúp vagy koporsó alakú tanúhegyek, melyek a térszint egykori magasságát „tanúsítják".

» ajánlatok megtekintése
Zalakaros
Zalakaros Zala megye délnyugati részén, Keszthely és Nagykanizsa között fekvő üdülőváros, amely a településen működő termálfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Zalakarosi kistérség központja. A térséget romantikus hangulatot árasztó szőlőhegyek és gyümölcsösök, erdők, ligetek, lankás dombok és halastavak övezik. 1967-ben kőolajkutatás során bukkantak rá az 1000 m-es mélységből fakadó közel 96 fokos termálvízre.
» ajánlatok megtekintése
 
 Esküvő és rendezvény:    Helyszínek    Rendezvény kellékek    Autók  
 Utazás:    Görögország    Törökország    Egyiptom    Tunézia    Olaszország    Belföld  
by xGraFiX